چهارمین جلسه از دو چهارم هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه برگزار شد.

کد خبر: 19139    1398/04/05

چهارمين جلسه از دور چهارم هيأت نظارت­، ارزيابي و تضمين كيفيت عتف استان با نام  و ياد خداوند متعال در روز یکشنبه 2 تیر 1398 در سالن جلسات شهید ایزدی سازمان مرکزی دانشگاه با قرائت دستور كار جلسه توسط دكتر فرزادسير دبير محترم هيأت نظارت و ارزيابي استان شروع شد.

در اين جلسه دكتر محمدي­ فر رئيس محترم دانشگاه و رئيس هيأت نظارت و ارزيابي استان ضمن بيان اهميت و كار خطير هيأت بيان داشتند مسئوليت وضع موجود آموزش عالي استان با اين هيأت است و ما بايد فارغ از فضاي سياسي،  با نظارت بر آموزش عالي استان و ارزيابي و ارائه تحليل مناسب، به وضعيت مطلوب برسيم.

در ادامه با توجه  به نشست آموزشي ارزيابي مؤسسات پژوهشي و فناوري كه در روز چهارشنبه مورخ 1398/03/29 در مركز نظارت و ارزيابي وزارت عتف برگزار گرديد و لزوم تشكيل كارگروه تخصصي نظارت و ارزيابي مؤسسات پژوهشي و فناوري، مقرر گرديد دكتر عليرضا بهراميان به عنوان نماينده هيأت نظارت و ارزيابي استاني دركارگروه مذكور عضو شوند.

سپس بازديدهاي صورت گرفته از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تويسركان، واحد ملاير، مركز سامن، مركز قروه درجزين و مركز رزن مطرح و مورد بررسي قرار گرفت.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10